Serviceabonnement

Het Keteldirect serviceabonnement

Wanneer je een CV-ketel aanschaft bij Keteldirect, bieden we je de mogelijkheid om ook meteen een serviceabonnement bij ons af te sluiten. Hiermee ontvang je, voor een vast bedrag per maand, alle service die je nodig hebt. Elke twee jaar, wanneer je CV-ketel toe is aan een onderhoudsbeurt, ontvang je een bericht van ons. Je kunt dan een afspraak maken op een datum en tijd die jou goed uitkomt. De onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd door een vakkundige monteur uit jouw regio.

Service bij storingen

Wanneer je elke twee jaar een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, zal een storing niet snel voorkomen. Maar wij willen net als u graag op alles voorbereid zijn. Mocht je toch onverhoopt problemen ervaren met je CV-ketel, dan hoef je ons alleen maar even te bellen. Wij sturen dan zo snel mogelijk een monteur naar je toe om het probleem te verhelpen. En omdat je een serviceabonnement hebt, hoef je hier niet voor te betalen. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan, en dat is wel zo’n prettig gevoel.

Keteldirect 24-uurs service: 0492 - 76 41 47

De voordelen van het Keteldirect serviceabonnement

  • Bij storing binnen 24 uur een monteur
  • Vakkundige reparatie
  • Onderhouds- en voorrijkosten volledig gedekt
  • Je betaalt geen uurloon bij reparaties
  • Je betaalt geen materiaalkosten bij reparaties

 

Meer weten?

Heb je vragen over onze CV-ketels of wil je graag meer informatie over het serviceabonnement van Keteldirect, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en we voorzien je met plezier van een vrijblijvend advies.

We hopen je graag spoedig te mogen verwelkomen als klant van Keteldirect!

 

Keteldirect is leverancier van de 4 grootste ketelmerken!

Is je CV-ketel aan vervanging toe? Of vindt je het tijd om je huidige boiler of geiser te vervangen door een combiketel? Dan ben je bij Keteldirect aan het juiste adres!

Het assortiment bestaat uit o.a. uit CV-ketels van: