Keteldirect: zorgeloos warmte en warm water

Keteldirect is het adres voor een betrouwbaar advies, een vakkundige installatie en een uitstekende service, zodat je zorgeloos kunt genieten van verwarming en warm water.

Inmiddels beschikt ruim 90% van de Nederlandse huishoudens over een CV-ketel. Een CV-ketel gaat, afhankelijk van hoe goed hij wordt onderhouden, zo’n 12 tot 15 jaar mee en zal dus op een gegeven moment vervangen moeten worden. Keteldirect helpt je graag bij het uitzoeken van een CV-ketel die geschikt is voor jouw woonsituatie, uiteraard tegen een scherpte prijs.

Waarom Keteldirect?

  • Uitsluitend de beste CV-ketel merken, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit
  • CV-ketel installatie wordt door betrouwbare, ervaren installateur
  • Elke 2 jaar CV-ketel onderhoud
  • 24/7 bereikbaar bij storingen
  • Geen onverwachte kosten, maar een vast, laag bedrag per maand
  • Vertrouwd betalen via iDeal of maandelijkse automatische incasso

De Ketelwijzer

Bij Keteldirect kun je heel makkelijk zelf bekijken welke CV-ketel geschikt is voor jouw woning. Je beantwoord elke vragen en krijgt vervolgens een overzicht van de CV-ketels die passen bij jouw specifieke leefsituatie.

Ook telefonisch bereikbaar voor advies

Heb je liever telefonisch contact met ons voor een persoonlijk advies? Dat kan! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0492 – 76 41 47.

Veilig betalen

Betalen doe je veilig en vertrouwd met iDeal (internetbankieren met je eigen bank). Als je kiest voor ons All In abonnement dan gaat dat via automatische incasso. Je kunt dit abonnement op elk gewenst moment opzeggen, dus je zit nergens aan vast.

Uitsluitend de beste CV-ketel merken

Keteldirect is dealer van de vier grootste CV-ketel merken van Nederland: Vaillant, Remeha, Intergas en Nefit. Wij hebben voor deze merken gekozen omdat het energiezuinige ketels zijn, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voor elke woning hebben wij een passende CV-ketel.

 

 

 

Keteldirect is leverancier van de 4 grootste ketelmerken!

Is je CV-ketel aan vervanging toe? Of vindt je het tijd om je huidige boiler of geiser te vervangen door een combiketel? Dan ben je bij Keteldirect aan het juiste adres!

Het assortiment bestaat uit o.a. uit CV-ketels van: