Contact

Ervaringen

Heeft u onlangs werkzaamheden uit laten voeren door Keteldirect? Dan kunt u via het onderstaande formulier uw ervaring delen!

  • Uw e-mail adres zal niet op onze site worden geplaatst.
  • Uw voornaam zal niet in beeld komen.
  • Wij zullen uw ervaring eerst beoordelen voordat deze op de website wordt geplaatst.

Deel uw ervaring

Naam *
E-mailadres *
Ervaring *

Kuijpers - 7-01-2021

Deze mensen weten van praten en weten waar het om gaat. Ik heb van Ronnie de juiste informatie gekregen over wat het beste voor mij was. Gelukkig ben ik met hen in zee gegaan. Hier krijg je wat er beloofd word.
Daar naast ben ik ook nog eens blij met de vakkundige monteur.
deze laat niets te wensen over alles moest en was perfect Compliment voor hem.

En ook nog eens prijs bewust goedkoop.
Hier is het niet van betalen en wegwezen.
Bedankt namens mij. Dan kan je met een gerust hart betalen

R. Nendels​ - 13-01-2018

Prima service, komen hun afspraken na! Bedankt voor alles Ron en Frank!

PJW van Son - 12-10-2016

Zeer tevreden over keteldirect , Ga zeker zo door, volgende is ook zeker weer voor jullie.
Keurige jongen die hem ook geplaatst heeft.

Edwin Gonzalez​ - 11-10-2016

Zeer tevreden met mijn Nefit bestelling bij Keteldirect. De scherpe prijzen, gunstige garantievoorwaarden, behulpzaamheid, flexibilteit en het out of the box denken van Ronny van Lieshout maakten mij erg blij. Ook het mail contact verloopt erg prettig door de persoonlijke benadering. Keteldirect kan ik daarom aan iedereen aanbevelen.

J. Hoeijmans - 21-09-2016

Meer dan tevreden over de manier waarop ik mijn CV ketel via keteldirect.nl heb aangekocht. Ronny was zeer behulpzaam en heeft al de technische vragen die ik had beantwoord en nam hier ook alle tijd voor. Kortom hier werd ik nog serieus genomen hetgeen je niet vaak meer tegenkomt in onze huidige "haastcultuur". Ronny bedankt en veel succes met je mooie bedrijf. Jan Hoeijmans

Wim en Nettie - 02-03-2016

Onze nieuwe ketel geplaatst door Keteldirect. Daarvoor onze Hartelijke dank. De uitleg en alle afspraken mooi na gekomen. En een monteur die het grandioos heeft afgewerkt. En dan ook nog de goedkoopste Ronny nogmaals hartelijk dank. Ik zal jullie overal aan bevelen.

R. ten Brugge - 29-01-2015
Zeer tevreden over het werk van Keteldirect. Mijn ketel stopte er onverwachts mee. Keteldirect via internet gevonden. Ik kreeg een goed telefonisch advies van Ronny, plus een snelle en scherpe offerte. Een dag later hing de nieuwe ketel al! 

A. Schepers - 13-01-2015
Ik kan Keteldirect aanbevelen. Mijn ketel was 16 jaar oud en ik wilde hem vervangen voordat ik dure reparaties zou krijgen of dat hij kapot zou gaan. Een offerte gevraagd bij mijn vaste installateur. Ik schrok van de prijs die daar op stond. Toen internet op gedoken en uitgekomen bij Keteldirect. Zij waren liefst € 400,- goedkoper dan mijn eigen installateur. Ketel hangt inmiddels en ben er zeer tevreden over. 

Keteldirect is leverancier van de 4 grootste ketelmerken!

Is je CV-ketel aan vervanging toe? Of vindt je het tijd om je huidige boiler of geiser te vervangen door een combiketel? Dan ben je bij Keteldirect aan het juiste adres!

Het assortiment bestaat uit o.a. uit CV-ketels van: