Nieuwe CV-ketel kopen

Ben je je aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe CV-ketel? Dan is het van essentieel belang dat je een CV-ketel kiest die past bij jouw specifieke woonsituatie en je wensen. Je CV-ketel moet voldoende vermogen hebben om je hele woning te kunnen verwarmen en warm water te leveren wanneer je daarom vraagt. Daarnaast is het ook wel zo fijn als je een zuinige CV-ketel hebt waarmee je kunt besparen op je energiekosten.

Een CV-ketel is een investering waar je de komende 15 jaar profijt van moet kunnen hebben. Zorg dus dat je de tijd neemt om een weloverwogen beslissing te maken. 

Bekijk het volledige aanbod van Keteldirect

Ketelwijzer

Om je te helpen bij het kiezen van de juiste CV-ketel, kun je gebruik maken van onze Ketelwijzer. Hierbij beantwoord je een aantal vragen met betrekking tot je woning en leefsituatie, waarna je een overzicht krijgt van welke CV-ketels geschikt zijn voor jouw situatie.

Advies

Keteldirect is dé specialist op het gebied van CV-ketels. Heb je vragen over CV-ketels, of behoefte aan advies met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe CV-ketel, neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0492 - 76 41 47.

Waarom Keteldirect?

  • Kwalitatief hoogwaardige CV-ketels
  • Voordelige prijzen
  • Vakkundige installatie
  • Onderhoudsabonnement
  • Veilige betalingsmogelijkheden
  • Uitstekende klantenservice

Keteldirect is leverancier van de 4 grootste ketelmerken!

Is je CV-ketel aan vervanging toe? Of vindt je het tijd om je huidige boiler of geiser te vervangen door een combiketel? Dan ben je bij Keteldirect aan het juiste adres!

Het assortiment bestaat uit o.a. uit CV-ketels van: